Clos Cibonnes top rosé “Chateau Cibon Marius” er lavet på 90% af den lokale druespecialitet Tibouren og 10% Grenache. Vinifikationen er som altid ultra traditionel. Druerne presses direkte i ståltanke, Læs mere
435,00 kr.
375,00 kr.
På lager
Druer
Gæring i 10 dage på stål
75 cl
Lerholdig
Clos Cibonnes top rosé “Chateau Cibon Marius” er lavet på 90% af den lokale druespecialitet Tibouren og 10% Grenache. Vinifikationen er som altid ultra traditionel. Druerne presses direkte i ståltanke, hvor mosten køles ned inden den gærer i 10 dage. Herefter rackes vinen og sammensættes, hvorefter den lagrer på hundrede år gamle store egetræsfade i 12 måneder. Til Marius, der kunne laves i de bedste årgange, anvendes udelukkende druer fra 60+ år gamle vinstokke. Vinen er skinnende bronzefarvet med orange reflekser. Duften er super ekspressiv, med fersken, salvie, anisfrø og akacie. Karakteren i vinen er mere elegant end husets andre cuvéer, og har en utrolig lang eftersmag og stor intensitet. Her er kun lidt af vildskaben fra husets Vignettes og Caroline rosé. Men der tilføres en næsten cremet og elegant karakter, der sammen med de blidt urtede- og let bitre frugt toner, gør vinen uhyre let drikkelig, både med og uden mad.
Se produkt PDF
På en bakketop, midt mellem Toulon og Hyères residerer Clos Cibonne i deres smukke ejendom fra 17 hundredetallet. Her i Maures bjergene er de omgivet af vinmarker, og med en fantastisk udsigt over havnen i Toulon.
Læs mere Se producent PDFBekræft din alder
Vinova sælger vin og alkohol - bekræft derfor venligst at du er over 18 år
Under 18 Over 18VINOVA overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol.
Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%.
Personer mellem 16-18 år kan købe alkohol, vin mm. op til 16,5%.
OK