Vinova og points

Vinova er mere end en web butik. Vi elsker den personlige/fysiske kontakt med vores kunder, og har åbent på lageret for hver fredag fra kl. 10-18.
Vi er ofte at træffe på adressen uden for dette tidsrum, men kontakt gerne Martin først på 60 92 96 30.
Hver fredag har vi altid åbent for flere gode vine i alle prisklasser, så du kan smage før du beslutter dig.
Vores adresse er Finlandsvej 8, 8700 Horsens.

VINOVAs kunder

Vores vine kan købes af alle. Vi handler blandt andet med en række af Danmarks bedste restauranter samt store virksomheder i andre erhverv. Kundeklientellet omfatter også privatpersoner for hvem den unikke vinoplevelser er forbundet med et udsøgt glas med en god historie.

VINOVA – økologi og biodynamik

Vores sortiment består af vine fra vinbønder i hele Europa. Vinene er personligt udvalgt fra ambitøse vinbønder, med noget på hjertet. I en virkelighed hvor industri og designer vin dominerer markedet, holder vi fast i de autentiske håndlavede vine, med personlighed, karakter og originalitet. Vi synes det er mere spændende, og smager bedre.

Sådanne vinbønder med respekt for historien, jordbunden og ikke mindst kvaliteten, plejer deres vinstokke med mest mulig kærlighed. For de fleste af de vinbønder vi har i stalden, betyder det at de er certificeret økologiske eller biodynamiske. Eller midt i en process til at blive netop det.
Vi er økologisk kontrolleret virksomhed hos fødevarestyrelsen, og har dokumentation fra de domæner og vine som vi her på siden lister som økologiske eller biodynamiske.
For de vine der er konventionelt dyrket, gælder det at man på samtlige vingårde minimerer brugen af kunstgødning og sprøjtning, til det absoult nødvendige.

Bekræft din alder

Vinova sælger vin og alkohol - bekræft derfor venligst at du er over 18 år

Under 18 Over 18

VINOVA overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol.

Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%.

Personer mellem 16-18 år kan købe alkohol, vin mm. op til 16,5%.

OK

Kurv

Ingen varer i kurven.