Viser alle 9 resultater
Det øde, vilde og stejle bjerglandskab i det sydlige Catalonien ca. en times kørsel fra Barcelona var ved at gå i glemmebogen, da fire venner opdagede muligheden sidst i 80’erne og gjorde Priorat til kult.
Biologen Jose Luis Perez var den ene og skabte vingården Mas Martinet. De øvrige var Rene Barbier med Clos Mogador, Carlos Pastrana med Clos de L’Obac og Alvaro Palacios med Clos Dofi.
Familien Perez vinøse fremtid er i den grad sikret, da José Luis datter Sara har vist sig at være et af Spaniens største vintalenter. Hun danner i øvrigt par med Rene Barbiers søn Rene Barbier Jr. Ægteparret har gang i flere vinprojekter rundt om i Spanien. Hjemmebanen er dog Priorat, og for Saras vedkommende står vinvuggen stadig på Mas Martinet, som hun i dag har overtaget det produktionsmæssige ansvar for.
Der produceres cirka 35.000 flasker på Mas Martinet fra vingårdens cirka 8 hektar vinmarker. Omkring halvdelen af produktionen er 2. vinen Martinet Bru. Markerne er beplantet med; 45 % Grenache, 20 % Cabernet Sauvignon, 20 % Merlot, 5 % Syrah og 10 % Carignan. Jordbunden er den for området klassiske mørke eroderede skifer, lokalt kaldet Llicorella, der bibringer de ellers tætte og fyldige vine, en mineralsk nerve og elegance.
Se producent PDFSpanien
Catalonien
Priorat
1989
Sara Perez
10 ha
Økologisk
Vulkansk sten, skifer
Grenache, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Carignan
Filtrering
Viser alle 9 resultater
Bekræft din alder
Vinova sælger vin og alkohol - bekræft derfor venligst at du er over 18 år
Under 18 Over 18VINOVA overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol.
Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%.
Personer mellem 16-18 år kan købe alkohol, vin mm. op til 16,5%.
OK